Ainalaina – Helpotusta ongelmiisi ainalainalla

Ainalaina tarjoaa useita erillaisia lainasumma ja -aika vaihtoehtoja

  Ainalaina - Lue lisää

Ainalaina on pikavippi palvelu, joka tarjoaa erillaisia pikavippejä aina 50 eurosta 1000 euroon. Ensimmäistä kertaa ainalainaa hakijalle on kuitenki tarjolla vain 50€ ja 100€ vaihtoehdot. Isompia ainalainoja varten sinun on otettava ensin tuollainen pienilaina ja hoitaa se moitteettomasti, jonka jälkeen isommat lainat ovat sinulle avoinna. Isompia ainalainoja myönetään aina portaittain, eli vanha asiakas joka on hoitanut esim. 200 euron lainan moitteetta voi seuraavaksi hakea 300 euron lainaa ja sen moitteetta hoidon jälkeen voi hakea 400 euron lainaa ja nii edelleen ja niin edelleen.

Takasin maksu ainalainalla on valittava, joko 14 tai 30 vuorokauden ajalla yhdessä erässä tai 15+15 vuorokauden ajalla kahdessa erässä. Ikää ainalainan hakemiseen tavitaan 19-21 vuotta, jos ottaa 50-200 euron lainan ja tätä suurempia lainoja varten on oltava yli 21-vuotias. Ainalainan kulut ovat riippuen laina-ajasta ja suuruudesta n.20 eurosta useampaan sataan euroon. Esimerkiksi kahden viikon sadan euron ainalainan kulut ovat 16€ ja kuukauden maksuajalla 800 euron ainalaina aiheuttaa 203 euron kustannukset. Todelliset vuosikorot ovat n.300-800 prosenttia.

Ainalainan hakeminen tapahtuu kätevästi netissä. Tunnistautuminen tapahtuu ainalainaa hakiessa omilla nettipankki tunnuksilla. Toinen vaihtoehto ainalainan hakemiseen on tekstiviesti haku, mutta tämä ei ole vaihtoehot jos olet hakemassa ensimmäistä ainalainaa, vaan sinun on tunnistauduttava ja haettava ensimmäinen laina netti hakemuksella. Ainalainan takaisin maksu onnistuu yleensä sähköpostiin tulevalla laskulla. Ainalainaa voit hakea ympäri vuorokauden ja rahat saat tilillesi noin puolen tunnin sisällä. Ainalainaa tosin siirretään vain kello 7 ja 23 välillä. Ehtoja ainalainan saamiselle on esim. Suomen kansalaisuus, kunnolliset luottotiedot ja riittävä maksukyky. Loput ja tarkemmat lainalaina ehdot löytyvät ainalainan nettisivuilta. Ainalainaa myönnetään vain yksityisille henkilöille eli yritysten ei ole mahdollista saada aina lainaa. Ainalainaa ei voi olla kun yksi laina kerrallaan. Uuden ainalainan voit hakea, kun edellisen takaisin maksusta on kulunut vähintään 5 pankkipäivää. Jos ainalainan takaisin maksu aiheuttaa ongelmia on laskun eräpäivää mahdollista siirtää kerran 7 vuorokaudella.