Apulaina

Oletko joskus kuullutkin pikavippiä myöntävästä firmasta nimeltä Apulaina? Mikäli et, tässäpä tarjoutuukin loistava tilaisuus tutustua firmaan hieman paremmin ohessa olevan artikkelin avulla.

  Apulaina - Lue lisää

Apulaina on suomalais-omisteinen, Helsingissä pesäänsä pitävä pikavippiä tarjoava yritys. Apulaina on hyvin tyypillinen suomalainen pikavippifirma; tarjolla on vippiä viidestäkymmenestä kolmeensataan euroon, hyvin perinteisillä laina-ajoilla ja koroilla. Myös Apulainan lainaehdot ovat hyvin etiketistä poikkeamattomia, joka tekeekin siitä varsin keskikastia olevan, mutta hyvän pikavippifirman.

Apulainan lainaamat pikavipit ovat aina vakuudettomia ja takaajattomia, joten ne ovat periaatteessa kenen tahansa suomalaisen keskivertokansalaisen lunastatettavissa. Apulainan käyttöehdot vaativat lainaajalta 19-vuoden ikää, mutta ei esimerkiksi suomen kansalaisuutta, kuten useat muut pikavippifirmat. Eräs ehto on Apulainalla, kuten lähes kaikilla muillakin pikavippiä myöntävillä yrityksillä hyvin oleellinen; he eivät myönnä lainaa luottotietonsa menettäneille henkilöille. Tämähän ei sinänsä ole ihme, koska pikavipit ovat tunnetusti kovia taakkoja taloudelle, varsinkin jos on vielä edellisiä muistoja lainojen- tai laskujen maksamattomuudesta.

Kuten sanottu, kyseisen yrityksen lainasummat-, ajat- ja korot ovat hyvin perinteisiä. Lainaa saadaan irti viidestäkymmenestä kolmeensataan euroon, hintataulukon mukaisilla koroilla ja maksuajoilla. Taulukko löytyy Apulainan sivuilta, ja on oikein hyvä apu hahmottamaan millaisista korkoprosenteista onkaan kyse. Taulukkoa vilkaisemalla selviää mm. että pikavippien vuosikorot ovat tästä yhtiöstä lainattuna noin 800- 3200%. Haluaisimme kuitenkin muistuttaa, että kyseiset lukemat ovat vuosikorkoja, joten lainan todellinen hinta määräytyy laina-ajan mukaan. Esimerkiksi 30 päivän lainan vuosikorko jaetaan kahdellatoista, jolloin saadaan lainan lopullinen hinta. Tilaamisessa kannattaa myös ottaa huomioon itse vipin lunastamiseen liittyvät kulut, eli 3 euron tekstiviestimaksu, joka täytyy maksaa peräti kaksi kertaa.

Lainan tilaaminen Apulaina.fi –sivustolta on helppoa ja sutjakkaa. Web-hakemuksen täyttäminen onnistuu yrityksen kotisivuilla täyttämällä omat tiedot lomakkeeseen, ja tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla. Onnistuneen tunnistautumisen jälkeen saat eteesi PIN-koodin, joka tulee lähettää tekstiviestillä firmaan.Tämän jälkeen sinun pitäisi saada joko lainan myöntö- tai hylkäyspäätös piakkoin. Otathan huomioon, että lainan hakemiseen tarvitaan myös kaksi 3 euron tekstiviestiä, joka tekeekin jokaiselle lainalle yhteensä 6 euroa lisäkustannuksia, jotka olisi tietenkin suositeltavaa laskea mukaan, kun etsit parasta pikavippifirmaa. Tarkemmat sekä laajemmat ohjeet tilauksen tekemiseen löytyvät yrityksen etusivulta. Apulainan omistaa viimekädessä Helsinkiläinen RTF-Finance Oy, joka on epäilemättä yksi suomen suurimmista pikavippialan toimijoista, omistamalla lähes parikymmentä samankaltaista pikavippiä myöntävää verkkosivustoa.

Tässäpä siis lyhyt, mutta iskevä artikkeli siitä, mitä Apulaina oikein pitää sisällään. Lopuksi sanottakoon että se ei välttämättä ole halvin lajissaan, mutta silti erittäin hyvä paikka ottaa edullinen pikavippi todelliseen tarpeeseen.