Everyday

                   

Tässä artikkelissa on tarkoitus tutustua suomalaiseen luottoa tarjoavaan yritykseen nimeltä Everyday. Everyday on käyttäjäkokemusten perusteella varsin luotettavan oloinen palvelu, eivätkä lainaehdotkaa näytä kovin epämiellyttäviltä. Katsastakaamme siis kyseinen firma oikein kunnolla.

  Everyday - Lue lisää

OPR-Vakuutus Oy:n nimissäoleva Everyday- luottopalvelu tarjoaa pikalainoja sadasta kolmeen sataan euroon, varsin kohtuullisilla kuluilla. Kuten yritys sloganinaan käyttääkin ”Kuin luottokortti kännykässä” pitää täysin paikkaansa, koska pikaluottoa on mahdollista siirtää tilille sekä internetissä, että tekstiviestiä apuna käyttäen. Yrityksen lainaehdoissa mainitaan, että laina on mahdollista maksaa takaisin joko yhdessä, kahdessa tai jopa kolmessa erässä. Jokaisen erän kerrotaan olevan pituudeltaan 30 päivää. Kyseisen yrityksen sivuilta löytyvän taulukon avulla on helppo yhdellä silmäyksellä katsoa, kuinka paljon kustantaa minkäkin kokoinen laina, haluamallaan määrällä eriä.

Yrityksen toimintaperiaate eroaa perinteisistä pikavippipalveluista siten, ett Everyday myöntääkin pikavipin sijasta luottoa. Esimerkiksi jos otat luottoa 300 euroa, voit tekstiviestillä tai netistä siirtää kerrallaan haluamasi summan tilille vapaaseen käyttöösi. Jokaisesta nostosta Everyday veloittaa pienen 10% palkkion sekä 5 euron laskutuslisän per maksuerä. Palvelussa ei ole lainkaan kuukausi- tai vuosimaksuja, ja myös lainan hakeminen on ilmaista, lukuunottamatta tekstiviestin lähettämisestä syntyvää kulua, 1,5 euroa. Hinnoiltaan Everydayn huhutaan olevan jopa suomen edullisin, tai vähintäänkin yksi edullisimmista palveluista saada lainaa nopealla varoitusajalla.

                   

OPR-Vakuutus Oy tunnetaan mm. pikavippi.fi -pikavippipalvelun omistajana, joten yritys on äärimmäisen luotettava ja vakaavarainen. En siis laskisi tässä tapauksessa pikavipin ottamisen esteeksi ainakaan yrityksen luotettavuutta, joka ehkä muissa tapauksissa saattaisi tulla kyseeseen.

Everydayn todellinen vuosikorko 300 euron summalle on 136,40% joka on todella edullinen verrattuna vastaaviin pikavippeihin. Vastaavan suurisen pikavipin vuosikorko voi olla peräti 800- 3200% joka tekee Everydaysta lyömättömän. Kuten kaikilla rahoitusalan yrityksillä, on myös Everydaylla joitakin käytäntöjä joita he noudattavat. Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen ja maksimissaan 75- vuoden ikäinen. He kelpuuttavat asiakkaikseen vain aina raha-asiansa hyvin hoitaneita henkilöitä, eli luottotietojen pitää olla puhtaat. Lisäksi hakijan tulee olla Suomessa asuva suomalainen, jolla on matkapuhelin liittymä.

                   

Voimme siis todella lämpimästi suositella Everyday palvelua, se ei ole perinteinen pikavippipalvelu, vaan homma hoidetaan nerokkaammin, käytännössä palvelu tuo sinulle kuin ylimääräisen luottokortin taskuun!