Fastloan – Fastloan lainaa vauhdilla

                   

Jos pussissasi on pieni rahareikä, Fastloan hoitaa sen ongelman ongelmitta.

Fastloan myöntää pikalainoja tai ns. pikavippejä suomalaisille. Pikavipit Fastloanilla ovat vakuudettomia ja eivät näin ollen vaadi minkäänlaisia takauksiakaan. Fastloanin myöntämien lainojen etuhan on juurikin helppo vakuudeton saatavuus ja laina rahat saat nopeasti käyttöön. Fastloan tarjoaa suuruudeltaan 50, 100, 150, 200, 250 ja 300 euron suuruisia laina vaihtoehtoja.

  Lainanantaja Lainasumma Korko Arviot
 
aasa

100 - 2000 € 25 - 249 € starstarstarstarstar
nopsalaina 500 - 6000 € 54 - 590 € starstarstarstarstar

everyday 50 - 1 000 € 7 - 150 € starstarstarstarstar

SAV-Rahoitus

1 000 - 6 000 € 5 % starstarstarstar

Uusille asiakkaille hakeminen Fastloanilta onnistuu nettipankki tunnuksilla tunnistautumalla. Tunnistautumiseen kelpaavat Sammon, Osuuspankin tai Nordean tunnukset. Vanhana asiakkaana Fastloan lainan hakeminen onnistuu nopeasti tekstiviestillä tai nettihakemuksella. Tekstiviestillä lainaa hakiessa täytyy lähettää kaksi viestiä, joiden hinta on 3 euroa kappaleelta. Lainaa Fasrloanilta hakiessa täytyy hakemukseen antaa omat tietonsa, kuten tilinumero, oma nimi, osoite yms. ja tietenkin laina-aika ja – summa.

                   

Ehdot lainan saamiselle Fastloanilta ovat hyvin samankaltaiset kuin melkein kaikilla muillakin tämän kaltaisilla pikavippi firmoilla. Ikä-raja Fastloanilla on 19 vuotta. Muita ehtoja ovat omalla nimellä olevat pankkitili ja julkinen puhelin liittymä myöskin omalla nimellä. Fastloan ei muista yhtiöistä tässäkään poiketen lainaa luottotietonsa menettäneille paljoa jakele. Tarkat ehdot ovat vielä kuitenkin tutustumisen arvoiset ennen lainan lopullista hakua ja toki tämä toimenpide vaaditaan lainaehtojen hyväksynnän yhteydessä. Lainaa Fastloanilta voi hakea ympäri vuorokauden, mutta hakemuksia käsitellään vain asiakaspalvelun auki olo aikoina eli ympäri viikon 8-23. Tämän ajan ulkopuolella tullut Fastloan laina hakemus käsitellään seuraavana aamuna kello 8 jälkeen. Lainan hakeminen Fastloanilta on kohtuullisen turvallista ja esim. oma puhelin numerokin vaaditaan sen takia, että lainanmyöntäjällä on lähteitä tarkastaa henkilöllisyys ja näin myös osaltaan rakentaa turvallisuutta lainan hakuun. Fastloanilla lainan takaisin maksuajan saa valita oman tarpeen mukaan väliltä 7-28 päivää eli vaihtoehtoja on kohtuullisesti. Fastloanilla kulut ovat ajasta riippuen esim. 50 euron lainalle n.40–80 euroa ja tällaisen lainan todellinen vuosikorko on n.4000–8000 prosenttia. Lainan kulut ja todelliset vuosikorot Fastloanilla ovat hyvin keskimääräiset, jos vertaillaan muihin vastaaviin firmoihin. Ne eivät ole välttämättä halvimmat, mutta eivät suinkaan kalleimmatkaan ja lainan edullisuushan muodostuu jokaiselle erillä tavalla riippuen tarpeesta ja kestosta yms. seikoista. Esim. 19 vuotiaan saattaa olla vaikeaa saada 300 euron lainaa tai 300 euron laina myönnettäisiin vasta toisella laina kerralla, kun sen tarvitsisi heti. Fastloanilla kaikki laina summat ovat yhtäläisesti tarjolla kaikille ehtojen täyttäjille, olit sitten uusi tai vanha asiakas.

Isommille Fastloan lainoille kulut ovat suhteellisesti pienempiä ja näin ollen todelliset vuosikorot pyörivät suurimmassa osassa muissa vaihtoehdoissa tuhannen ja puolentoista tuhannen prosentin välillä. Fastloan laina maksetaan takaisin lainan ottamisen jälkeen toimitetun laskun avulla ja uuden Fastloan lainan voit ottaa heti, kun edellisen takaisinmaksu suoritus on kirjautunut. Fastloanilla tähän kestää yleensä noin kolmisen päivää. Lainaa hakiessa Fastloanilta on syytä tutustua huolella lainantarjoajaan ja tähän on hyvä paikka Fastloanin nettisivut. Sivuilta löytyvät myös ne tarkat lainaehdot. Jos käy niin, ettei pysty lainaa takaisin maksamaan alkaa viivästys korko juosta ja jokaisesta maksumuistutuksesta peritään erillinen maksu. Jos tämäkään ei auta Fastloan tukeutuu perintätoimistoon ja viimeisenä keinona oikeuden apuun. Kaikki ylimääräiset kulut tulevat Fastloanin asiakkaan huoleksi. Ja vaikka raha ei sinänsä olisi tässä vaiheessa ongelma, niin luottotietojen menetys aiheuttaa merkinnän maksurekisteriin vuosikausiksi eteenpäin. Eli Fastloanin ottamista on harkittava tarkkaan. Fastloan tarjoaa lainanhakijoilleen ajoittain myös joitain lainan ulkopuolisia etuja esim. ilmaisia käyntejä kuntosaleille. Eli mahdollisten kampanjoiden seuraaminen nettisivuilta on myös kannattavaa, varsinkin jos lainan tarvetta on useamminkin.