Ferratum

                   

Ferratum, tuo kansainvälinen suuri pikavippiyhtiö on kovaa rautaa Suomessakin, tämä artikkeli on lyhyt analyysi yrityksen hintatasosta sekä luotettavuudesta sinulle, joka olet harkitsemassa pikavipin hakemista.

  Ferratum - Lue lisää

Ferratum on kansainvälisesti toimiva suuri pikavippiä tarjoava yritys, jolta ei luotettavuutta ja tunnettavuutta puutu. Palvelu tarjoaa pikavippiä 50 eurosta tuhanteen euroon, eli ominaisuuksien puolesta Ferratum voidaan laskea samalla myös kulutusluottofirmaksi. Kuten monilla muillakin saman alan yrityksillä, Ferratumillakin on maksuajat 15 päivästä kolmeen kuukauteen eli maksuaika voidaan helposti suhteuttaa omien aikataulujen mukaisesti.

Tilaaminen vaivatonta

Ferratum on myös pitänyt huolen siitä, että tilaaminen sujuu nopeasti, eikä aikaa kulu tilausohjeita lueskellessa. Tilaus voidaan suorittaa joko matkapuhelimella tekstiviestillä, tai vaihtoehtoisesti internetissä. Puhelintilaus onnistuu asiakaspalvelun paikalla ollessa muutamassa minuutissa, kuten Ferratumin verkkosivuilla oleva video kertoo. Internet-tilaus tehdän Ferratumin omilla verkkosivuilla olevia ohjeita mukaillen. Verkkotilaukseen tarvitset suomalaiset verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudut olevasi oikea henkilö, eikä siis pikavipin tilaaminen väärillä henkilötiedoilla onnistu.

                   

Niinkuin jokaisella vakavasti otettavalla ja virallisella pikavippipalvelulla, on Ferratumillakin tiettyjä kriteereitä pikavipin tilaajille. Jokatapauksessa pikavipin tilaajan tulee olla täysi-ikäinen, aina hyvin raha-asiansa hoitanut kaveri, jolla ei saa olla historiassaan luottotietomerkintöjä. Mikäli satut kuulumaan heihin, joilla on takanaan maksuhäiriömerkintöjä, ei kannata lannistua, vaan etsiä ratkaisua jostain muusta pikavippipalvelusta. Muita hieman vähemmän oleellisia tarvikkeita pikavipin hankkimiseen Ferratumista ovat puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite, riippuen tavasta tilata vippi.

Markkinoiden edullisimmasta päästä

Ferratum, viralliselta nimeltään Ferratum Finland Oy on markkinoiden johtavimpia pikavippiä tarjoavia yrityksiä, josta keroo myös äärimmäisen tiukkaan puristettu hintataso. 30 päivän pituisesta, 100 euron lainasta joudut maksaa vuosikorkoa 1410,4% Ferratumin verkkosivuilla lukevan tiedon mukaan. Vastaavasti 600 euron lainan vuosikorko 60 päivän maksuajalla on 640% ja 90 päivän maksuajalla varustettu 1000 euron laina ottaa vuosikorkoa 413,3%. Vuosikorot siis tarkoittavat, kuinka paljon laina kasvaa korkoa prosentteina vuodessa, et siis joudu maksaa kokonaan edellä mainittua korkoa takaisin, koska esimerkiksi 30 päivän korkoprosentti on vuosikorko jaettuna kahdellatoista kuukaudessa, ja niin edelleen muissakin tapauksissa. Eli euroiksi summattuna joudut maksamaan lainasta takaisin sekä maksuajasta, että lainasummasta riippuen noin 7-300 euroa.

Eräs rajoitus kuitenkin Ferratumissa on uusille asiakkaille. Uudet asiakkaat saavat lainaa vain 50- 400 euroa, kun taas 1000 euron laina on tarjolla vain vanhoille, jo ennen pikavipin samasta yhtiöstä tilanneille asiakkaille.

Loppukommentiksi sanottakoon että Ferrantum on kerrassaan loistava yritys, kun halutaan luottolainaa edullisesti ja nopeasti. Ferratumin luotettavuusaste on huimaa luokkaa, ja samalla myös yhtiön varat ovat hyvin vakaat, joten ainakaan lainattava valuutta ei lopu kesken.