Kuningasvippi – Kuningasvippi hoitaa rahaongelmasi

                   

Kun talous meinaa kaatua, on ratkaisuna ongelmiisi Kuningasvippi

Jos tarvitset nopeasti rahaa ja sukan varteenkaan ei ole kertynyt oikeastaan senttiäkään, on sinun valintasi silloin pikavippi. Pikavipin voit kätevästi hakea Kuningasvipiltä. Kuningasvippi myöntää kaikelle kansalla pikalainoja joiden suuruudet ovat pienimmillään 50 euron ja suurimmillaan 300 euron suuruisia.

  Lainanantaja Lainasumma Korko Arviot
 
aasa

100 - 2000 € 25 - 249 € starstarstarstarstar
nopsalaina 500 - 6000 € 54 - 590 € starstarstarstarstar

everyday 50 - 1 000 € 7 - 150 € starstarstarstarstar

SAV-Rahoitus

1 000 - 6 000 € 5 % starstarstarstar

Eli tuollaiseen pienten tai kohtalaisen yllättävän laskun hoitamiseen juurikin sopivan kokoisia summia. Kuningasvipin laina-ajan saa itse päättää 7- 28 päivän väliltä liukuvasti. Kuningasvipin hakeminen ei ole sekään kovin erikoisen vaikeaa, vaan käy nopsasti joko viestillä tai nettihakemuksella. Viestillä lainaa hakiessa tulee ottaa huomioon, että yksi viesti maksaa 3 euro ja Kuningasvippiä hakiessa tarvitsee lähettää 2 kappaletta viestejä. Haku viestillä onnistuu vain lähettämällä omat tietonsa kuten nimet, tilinumeron, osoitteen yms. sekä lainan laadun Kuningasvipille. Tämän jälkeen laina joko myönnetään tai ei myönnetä ja tämän jälkeen positiivisen päätöksen saatuasi sinun ei tarvitse muuta kuin yhdellä viestillä laina hyväksyä. Kuningasvipin ottamiseen sinun tarvitsee olla vähintään 19-vuotias ja elämässäsi olet raha-asiasi hoitanut kunnolla, eli maksuhäiriö merkintöjä ei tililtäsi löydy. Myös oma julkinen puhelin liittymä on oltava tunnistautumiseen ja itse lainan hakuun.

                   

Suomenkansalaisuus on myös Kuningasvipin asiakkailla oltava. Kuningasvippi ei myönnä lainojaan yritysten käyttöön ja tämä karsii myös mahdollisuuden hakea lainaa yrityksen nimissä olevan puhelimen avulla, vaikka sen lainan todellisesti itselleen hakisi. Ja kuten tuossa alussa mainittiin, Kuningasvippi on ns. pikavippi eli se ei minkäänlaisia takuita tai takaajia vaadi ja näin ollen tämä on vaihtoehto kaikille, vaikka ei omaisuutta olisikaan. Tarkat ehdot ovat luettavissa Kuningasvipin sivuilta ja ne ovat erittäin suotavaa lukea ennen lainan hakua ja tämä toimenpide yleensä vaaditaankin samalla, kun ehdot hyväksytään. Kuningasvipin kulut ovat esim. 50 euron lainalle n.36 euroa lyhimmällä laina-ajalla ja pisimmällä ne ovat n.75 euroa. 300 euron Kuningasvipin kulut vaihtelevat taas n.100–250 euron välillä. Todelliseksi vuosikoroksi muutettuna nämä Kuningaslainan kulut liikkuvat reilun tuhannen ja lähes 4000 prosentin välimaastossa. Siis halvin todellinen vuosikorko on isoimmalla lainalla ja pisimmällä maksuajalla. Eli kun kuluja katsoo huomaa, ettei Kuningasvippi ole jokaiseen pikku raha ongelmaan se paras vaihtoehto. Kuitenkin on tilanteita, joissa tällainen laina on ainoa vaihtoehto. Silloin Kuningaslaina on verrattuna muihin vastaaviin laina tarjouksiin verrattuna ihan kilpailukykyinen lainatarjoaja. Kuningasvipin ottaminen on hyvin harkittava asia, mutta harkittuna ottona se on riskitön ja toimiva tapa saada tarvittavat rahat kokoon.

Mutta huomioon on otettava, että Kuningasvipin saa maksettua todella takaisin. Siihen ei riitä vain, että joo eiköhän tuota rahaa, sitten joskus ole. Kuningasvippi on todellakin syyttä maksaa ajoissa takaisin, koska myöhästynytkin takaisin maksu voi aiheuttaa suuria kustannuksia. Kokonaan maksamaton Kuningasvippi voi aiheuttaa jopa luottotietojen menetyksen ja muita ongelmia. Huomioitavaa on sekin, että sinun ei ole mahdollista saada uutta Kuningasvippiä ennen, kuin edellinen on hoidettu kunnialla alta pois. Kuningasvipin takaisin maksu muuten onnistuu kotiin lähetettävä laskun avulla ja jos tuo lasku ei kotiin jostain syystä viikon kuluessa ilmesty, on syytä ottaa yhteyttä Kuningas vipin asiakaspalveluun. Kuningasvippiin on syytä tutustua huolella ja se onnistuu kätevimmin firman nettisivujen kautta. Kuningasvipin tavoittaa myös soittamalla asiakaspalveluun tai lähettämällä asiakaspalvelulle sähköpostia. Haetun Kuningasvipin voi myös peruuttaa 14 päivän kuluessa lainan myöntämisestä, mutta peruuttajan on varauduttava siihen, että hän joutuu maksamaan kaikki tästä aiheutuvat kustannukset.