Laatulaina ratkaisee arjen pienet rahaongelmat

                   

Kun rahapussi on tyhjä ja rahalle olisi käyttöä, on ratkaisuna Laatulaina.

  Laatulaina - Lue lisää

Laatulaina myöntää pikavippejä suuruudeltaan 50–300€. Laatulainan hakeminen on helppoa, kuin heinän teko. Sen kun menee vaan nettiin Laatulainan sivuille ja täyttää etusivulta löytyvän hakemuksen, jossa kysytään perusasiat: lainan määrä, laina-aika, omat tiedot ja pyydetään vielä lukemaan ehdot. Toinen vaihtoehto hakea Laatulainaa on tekstiviesti hakeminen, mutta se on mahdollisuus vain Laatulainan vanhoille asiakkaille, eli vähintään yhden lainan ottaneille ja sen kunniallisesti takaisin maksaneille. Laatulainan hakemukseen tarvitaan yleisesti omat tiedot, kuten nimi, osoite, tilinumero ja sellaista, haettavan lainan määrä ja sen lainan takaisin maksu aika eikä siinä paljoa sen kummempaa tarvitakaan.

Tekstiviestillä Laatulainaa hakiessa tarvitsee lähettää 2 kappaletta tekstiviestejä, joiden hinta on 3€/kpl. Laatulainaa saa haettua 7-28 vuorokauden takaisin maksuajalla, eli jos tarvitsee vaikkapa 25 päivän lainan ei tarvitse sitä kuukauden lainaa ottaa vaan voi ottaa 25 päivän lainan ja tällä tavalla säästää muutaman päivän korot. Kun Laatulaina sinulle myönnetään rahat napsahtavat nopeasti tilillesi, kun olet lainan vahvistanut ja lasku toimitetaan sinulle kotiin. Lainan saamista varten sinun tarvitsee kuitenkin täyttää muutama yleisesti käytössä oleva ehto. Laatulaina ei myönnä lainaa alle 19-vuotiaille ja hakijan täytyy olla Suomen kansalainen. Myös luottotiedot on oltava puhtaat ja omalla nimellä löytyvä matkapuhelinliittymä myös vaaditaan. Tarkemmat ehdot kannattaa ja täytyykin lukea ennen lainan hakua ja ne löytyvät Laatulainan netti sivuilta. Rajoituksena Laatulainan hakemiseen tosin on myös se, että uudet hakijat voivat hakea lainaa vain Nordean, Osuuspankin ja Sampo pankin nettitunnisteilla.

Laatulainan kulut vaihtelevat, esim. 50 euron lainalle ne ovat 30,60–62,90€ riippuen takaisin maksuajasta ja esim. 300€ euron laina 28 päivän laina-ajalla kuluja kertyy 212,50 euroa. Todelliset vuosikorot Laatulainalla ovat melkoisen huikeita, koska korkeimmillaan 50 euron lainassa 7 päivän maksuajalla se on 3191,14 % ja pienimmilläänkin se on hieman yli 900 prosenttia. Mutta pikavipithän eivät mitään vuosikausien lainoja olekaan, vaan muutaman päivän tai maksimissaan kuukauden vippejä, vähän niin kuin kaverilta lainaat pari kymppiä ja maksat huomenna takaisin. Laatulainan asiakaspalvelu auttaa sinua mieltäsi painavissa kysymyksissä päivittäin kello 8-23 ja sähköpostilla asiakaspalvelun myös tavoittaa. Asiakaspalveluun kannattaa todellakin ottaa heti yhteyttä, jos jokin asia epäilyttää tai on epäselvää. Laatulaina on toimiva homma, jos todellakin rahalle tarvetta ja tietää, että lainan saa kunnolla hoidettua takaisin. Lainahanan lainat eivät todellakaan ole mitään yhden illan huvittelun rahoitus ratkaisuja. Lainahana lainat voivat käydä todella pahasti lompakon päälle, jos niiden kanssa rupeaa pelleilemään tai jopa unohtaminen voi käydä yllättävän kalliiksi. Ensin tulee muistutuslaskuja ja muistutusmaksuja, sitten perintätoimisto on kimpussa ja viimein oikeudessa istutaan.

Tuossa viimeisessä vaiheeseen voi liittyä myös perintätoimisto ja sitä myöten luottotiedot katoaa ulkoavaruuteen. Lainahanalta on sen jälkeen turha hakea muutamaan vuoteen lainaa, jos ei ole luottotiedot kunnossa Luottotiedot kyllä puhdistuu muutamassa vuodessa, mutta se vaatii sitä, ettei mokailuja enää tule. Eli näkökantoja kyllä asiaan löytyy. Tärkeintä Lainahanan lainan otossa ja hoidossa, kuten minkä tahansa muun raha-asian kanssa, on se että ottaessa tietää pystyvänsä maksamaan laskun. Ja toiseksi tietää myös, että maksaa sen laskun sitten eikä käytä niitä rahoja jonnekin muualle.