Lainaa 3000 euroa – osta vaikka pieni auto

                   

Mitä kaikkea saisikaan kolmella tuhannella? Sillähän saa esimerkiksi pienen auton, tai loistavan etelänreissun. Jos suunnittelet ottavasi lainaa 3000 euroa, ei välttämättä kannata käyttää sitä edellä mainittuihin tarkoituksiin. Riskien minimoimiseksi kannataa ottaa lainaa 3000 euroa vain silloin kun ei ole muuta vaihtoehtoa, eli ei hupikäytöön.

  Lainanantaja Lainasumma Korko Arviot

Etua 3 000 € 6 % starstarstarstarstar Hae Laina
joustolaina 3 000 € 286 € starstarstarstarstar Hae Laina
Halens 3 000 € 163 € starstarstarstarstar Hae Laina
Nopsalaina 3 000 € 290 € starstarstarstarstar Hae Laina
SAV-Rahoitus 3 000 € 5 % starstarstarstar Hae Laina
aasa 3 000 € 353 € starstarstarstarstar Hae Laina
Freedom 3 000 € 6 % starstarstarstarstar Hae Laina
Risicum 3 000 € 3.45 % starstarstarstarstar Hae Laina

                   

3000 euron laina on kulutusluotto. Kulutusluotolla tarkoitetaan pikavipistä suurempaa lainaa. Pikavipit ovat tarkoitettu 50-600 euron pikaiseen lainaamiseen, kun taas kulutusluotolla on mahdollista hoidella vähän suurempia maksuja, pienemmillä koroilla ja joustavemmilla maksuajoilla. Kulutusluoton ja ns. oikean pankkilainan ero on se, että kulutusluoton saa suhteellisen helposti vaikka kotoa käsin, tekstiviestillä tai verkossa täytettävällä lomakkeella. Jos taas haluat pankista lainaa, joudut käydä konttorilla neuvottelemassa asiasta pankin virkailijan kanssa.

Vaikka ylimääräsistä luotoista, vipeistä ja lainoista on pääasiassa vain haittaa, on 3000 euron laina kuitenkin aina parempi, kuin esimerkiksi 3 kappaletta 1000€ vippejä, luonnollisesti. Lukiessasi tätä artikkelia, oletamme, että mahdollisesti haluaisit tietää myös hieman 3000 euron lainan tarkemmista tiedoista, olemme luoneet sinua helpottaaksesi 3000€ lainaajan muistilistan:

  • Jos haluat lainaa 3000 euroa, sinun täytyy olla vähintään täysi-ikäinen, ja useimmat kulutusluottofirmat vaativat yli 22 vuoden ikää.
  • 3000 euron lainaaminen on vakuudetonta ja takaajatonta.
  • Pääasiassa lainaa 3000 euroa on maksettava takaisin pahimmillaan jo puolen vuoden päästä, mutta yleisemmin maksuajat vaihtevevat vuodesta viiteen vuoteen.
  • Onko työtilanteesi valmis lainanottoon? Lainaa 3000 euroa on niin suuri, että jos maksaminen arveluttaa, kannattaa suosiolla jättää joko lainan hakeminen sikseen.
  • Lainan korot vaihtelevat kahdestatoista kolmeenkymmeneen prosenttiin, riippuen maksuajasta.
  • Laina 3000 euroa on mahdollista hakea sekä tekstiviestillä, että verkkohakemuksella.

Ihan kuka vain ei kuitenkaan saa otettua lainaa 3000 euroa vaikka haluaisikin. Lähes kaikki kulutusluottoa tarjoavat firmat vaativat asiakkailtaan Suomen kansalaisuutta ja puhtaita luottotietoja. Jos lainan hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä, ei varsinkaan näin isoa lainaa saa mistään. Myös vakituinen Suomalainen matkapuhelinliittymä, tai verkkopankkitunnukset tarvitaan tunnistautumiseen palvelussa. On helppo hakea lainaa 3000 euroa, mutta silti moni halukas jää ilman.