Lainaa 4000 euroa - miksi tyytyä vähempään?

                   

Onko suunnitelmissasi kenties moottorikelkan tai -pyörän hankinta? Lainaa 4000 euroa mahdollistaa melkein mitä vain. 4000€ laina on mahdollista nykyään saada puhelinsoitolla, tekstiviestillä tai netissä täytettävällä hakemuksella, sen sijaan, että lähtisit pienen rahapulan pakottamana jonottamaan pankin luukulle, kuten vielä 1990-luvulla tehtiin.

  Lainanantaja Lainasumma Korko Arviot

Etua 4 000 € 6 % starstarstarstarstar Hae Laina
joustolaina 4 000 € 379 € starstarstarstarstar Hae Laina
Nopsalaina 4 000 € 385 € starstarstarstarstar Hae Laina
SAV-Rahoitus 4 000 € 5 % starstarstarstar Hae Laina
freedom 4 000 € 6 % starstarstarstarstar Hae Laina
Risicum 4 000 € 3.45 % starstarstarstarstar Hae Laina

                   

Kun tarvitset lainaa 4000 euroa, sinun kannattaa alkaa etsiä kulutusluottoja tarjoavia yrityksiä. Kulutusluotoksi kutsutaan lainaa, joka on suuruudeltaan luokkaa 1000 – 10 000 euroa, ja maksuajoiltaan ja -koroiltaan huomattavasti pikavippiä turvallisempi. Kulutusluottoja on helppo löytää. Ala on Suomessakin niin kilpailtu, että turha tyhjä ilma hintojen välistä on kuluttajan kannalta onneksi kadonnut.

Kun haluat lainaa 4000 euroa, todennäköisesti sinun kannattaa lukea seuraavasta kohdasta tekemämme tiivistelmä 4000 euron lainasta.

  • Lainan maksuajat ovat vähintäänkin kohtuulliset. Kovalla kirillä lainan voi maksaa pois jo puolessa vuodessa, mutta monet lainan tarjoajat hyväksyvät maksuajat aina viiteen vuoteen asti.
  • Lainaa 4000 euroa vaatii myös hieman uhrauksia, nimittäin korkoja. Tämän lainan korot ovat riippuvaisia maksuajasta. He, jotka maksavat lainan puolessa vuodessa, maksavat 30-40% vuosikorkoa, kun taas 3-5 vuodessa maksajat saavat pulittaa korkoja noin 10-20%
  • Laina on suurehkosta koostaan huolimatta vakuudeton, eikä lainan lunastamiseen tarvita myöskään takaajia.
  • Mikään kulutusluottojen tarjoaja ei myönnä lainaa alaikäisille. Lainaa 4000 euroa myönnetään yleensä vain yli 22 vuotiaille.
  • Lisäksi kulutusluoton hakeminen vaatii hakijalta puhtaat luottotiedot, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä, kulutusluotoista ei saa lainaa.
  • Tunnistautumiseen vaaditaan Suomalainen matkapuhelinliittymä tai verkkopankkitunnukset.

Lainaa 4000 euroa kannattaa muidenkin lainojen tavoin kilpailuttaa ja vertailla. Netistä ensimmäisen silmiin hyppäävään tarjoukseen ei kannata lähteä, koska mainostamattomat pienyritykset todennäköisesti myöntävät lainaa 4000 halvemmalla. Hyvä idea on esimerkiksi kysyä keskustelupalstalla muilta, mistä he itse ovat saaneet lainaa 4000 euroa kaikkein edullisimmin, pienellä varauksella on suositeltavaa suhtautua keskustelupalstojen informaatioon.