Lainaa 5000 euroa – kun tarvitset jotain suurta

Tarvitsetko kipeästi isoa summaa rahaa? Jos tarvitset lainaa 5000 euroa, sinun kannattaa kääntyä kulutusluottojen puoleen. Kulutusluotot ovat pienlainoihin rengastettavia yksityislainoja jotka ovat tarkoitettu 1000-5000 euron lainoihin. Siitä pienemmät ovat pikavippejä ja suuremmat lainat myöntää pankki. Kulutusluoton etu on sen helppous verrattuna pankkilainaan, ja edullisuus verrattuna pikavippeihin.

                   
  Lainanantaja Lainasumma Korko Arviot

Etua 5 000 € 6 % starstarstarstarstar Hae Laina
Freedom 5 000 € 6 % starstarstarstarstar Hae Laina
Risicum 5 000 € 3.45 % starstarstarstarstar Hae Laina
Nopsalaina 5 000 € 480 € starstarstarstar Hae Laina
SAV-Rahoitus 5 000 € 5 % starstarstarstar Hae Laina

                   

Kun olet hakemassa lainaa 5000 euroa, olisi kiireestä huolimatta syytä kiinnittää huomiota muutamiin seikkoihin. Kun kyseessä on näinkin suurikokoinen luottolaina, on vaivan arvoista käyttää aikaa edullisimman yrityksen etsimiseen. Suomessa on pilvin pimein pikavippifirmoja, mutta nämä hyvin harvoin tarjoavat yli 600 euron vippejä. Kulutusluottoa tarjoavia yrityksiä ei ole markkinoilla niin paljon, mutta silti aivan riittävästi vertailuun. Yksityislaina365.fi on listannut muutamia luotettavimpia.

Olemme myös koonneet niin sanotun 'viiden tonnin vippaajan muistilistan' joka kertoo, mitä täytyy muistaa, kun lähdetään etsimään lainaa 5000 euroa.

  • Vaikka kyseessä on suurehko laina, voit silti hakea sen itse, ilman takaajia tai vakuuksia.
  • Kulutusluotot yleisesti edellyttävät vähintään 20-25 vuoden ikää, riippuen kohteesta, josta aiot lainaa 5000 hakea.
  • Kysy itseltäsi, onko sinulla työtilanteesi puolesta mahdollista maksaa takaisin lainaa 5000 euroa ja sen päälle laina vuosikorot. Vaikka korot ovat suhteessa edulliset, näin suuressa lainassa pienetkin vuosikorot merkitsevät rahassa mitattuna paljon.
  • Muista vertailla lainat aina. Aina löytyy joku edullisempi. • Onko luottotiedot tallella? Kulutusluottofirmat eivät myönnä lainaa 5000 euroa henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä.
  • Lainan vuosikorot ovat luokkaa 3-20% riippuen missä aikataulussa päätät lainasi takaisin maksaa.
  • Takaisin maksaminen suoritetaan yleensä useammassa erässä. Eriä on siinä suhteessa, kuinka pitkän maksuajan päätät lainallesi ottaa.

Voit hakea lainaa 5000 euroa näppärästi tekstiviestillä, puhelinsoitolla tai vaihtoehtoisesti verkossa täytettävällä hakemuksella. Tämän jälkeen kun kulutusluottoa tarjoava firma on hyväksynyt hakemuksesti, saat lainan pankkitilillesi. Lainan lunastamiseen tarvitset tilin lisäksi verkkopankkitunnukset tai Suomalaisen matkapuhelinliittymän tunnistautumista varten. Tämän lisäksi sinun täytyy olla Suomen kansalainen, tai omistaa pysyvä osoite Suomessa.