Lainaa 6000 euroa

Jos silmissäsi kiiltää 6000 euron laina, tulit oikeaan paikkaan! Tässä artikkelissa käsittelemme, kuinka saada lainaa 6000 euroa tilille mahdollisimman pienellä vaivalla, ja tietenkin mahdollisimman nopeasti!

                   
  Lainanantaja Lainasumma Korko Arviot

Etua 6 000 € 6 % starstarstarstarstar Hae Laina
Freedom 6 000 € 6 % starstarstarstarstar Hae Laina
Risicum 6 000 € 3.45 % starstarstarstarstar Hae Laina
Nopsalaina 6 000 € 575 € starstarstarstar Hae Laina
SAV-Rahoitus 6 000 € 5 % starstarstarstar Hae Laina

                   

Kuten olemme kaikki huomanneet, markkinoille on tullut paljon vaihtoehtoja pienien, muutamien kymmenien tai satojen eurojen ottamiseen tarkoitettuja pienlainoja. Useimmille on kuitenkin jäänyt toistaiseksi hämärän peittoon se, että nykyään on mahdollista ottaa myös suurempia lainaeriä, yhtä helposti, vain tekstiviestin kirjoittamisen vaivalla. Näitä noin 1000 – 20 000 euron suuruisia pikalainoja kutsutaan kulutusluotoiksi. Kulutusluottojen ja pikavippien välillä ei olekkaan juuri mitään muuta eroavaisuutta kuin lainasummat. Korot ja maksuajatkin ovat suhteessa hieman edullisemmat, onhan kyseessä sentään useamman tuhannen euron laina joka tapauksessa. Hämmästyttävin asia kulutusluotoissa onkin se, että lainasummasta riippumatta se on mahdollista saada tilille jopa minuuttien kuluessa paikasta riippumatta. Tekstiviestin lähettäminen onnistuu lähes mistä tahansa, ja kun luottotiedot ja riittävä ikä löytyvät, ei ole mitään estettä saada lainaa 6000 euroa suoraan tilille.

Kun olet hakemassa lainaa 6000 euroa, kannattaa alku-pohjusteluun käyttää aikaa ilman kiirettä lainan hakemiseen. Lainan toimitusaika on niin lyhyt, että vertailun tekemiseen jääkin varsin paljon aikaa, vaikka lainalla hieman kiire olisikin. Lainan ei hakeminen kannattaa poikkeusetta aloittaa päättämällä lopullinen lainasumma. Ollessasi aikeissa ottaa lainaa 6000 euroa, suositeltavaa on laskea vielä riittäisikö esimerkiksi viiden tuhannen euron laina, jotta ylimääräisen rahan lainaamiselta vältyttäisiin. Liian pieni lainasumma taas ei tietenkään ole hyvä asia, sillä liian tiukka laina suhteessa kohteeseen pakottaa ottamaan lisää lainaa, jolloin maksussa on kaksi päällekkäistä lainaa ja ns. pikavippikierteen riski on suuri.

Seuraavaksi pääsemme itse asiaan, eli lainojen vertailemiseen. Vertaillessasi lainaa 6000 euroa, on olemassa useita eri tapoja, mutta helpoimmalla pääsee vain tutkistelemalla tältä samaiselta sivustolta löytyviä vertailuita ja valmiiksi tehtyjä kululaskelmia. Lainan vertailemisessa kannattaa ensimmäisenä kiinnittää huomio korkoprosenttiin sekä maksuaikaan. Korkoprosentti saatetaan joissain tapauksissa ilmoittaa vuosikorkoprosenttina todellisen koron sijaan. Vuosikorkoprosentti kuulostaa aina suuremmalta kuin se todellisuudessa on, koska esimerkiksi 30 päivän maksuajalla varustetusta kulutusluotosta maksetaan takaisin vain yhden kuukauden osuus koko vuodesta, eli kahdestoistaosa koko vuosikorkoprosentista. Maksuaikaa miettiessä on suositeltavaa varmistaa että maksupäivän koittaessa sinulla on raha valmiina, etkä joudu ottamaan uutta vippiä maksaaksesi edellisen takaisin. Mitä lyhyempi maksuaika, sitä suurempi on lainan korko.

Lopulta lainan tilaaminen onkin yllättäen koko homman helpoin osuus. On mahdollista tilata lainaa 6000 euroa tekstiviestillä ja useimmiten myös internetissä täytettävän lomakkeen avulla. Tekstiviestihaku suoritetaan näppäilemällä lainapalvelun verkkosivuilta löytyvien ohjeiden mukainen viesti, ja lähettämällä se lainan tarjoajasi numeroon. Mikäli asiakaspalvelu on paikalla käsittelemässä tilaustasi, saat lainapäätöksen lähes heti. Lainapäätöstä tehdessä tarkastetaan hakijan ikä, luottotiedot sekä palveluntarjoajasta riippuen myös muita tietoja. Mikäli lainapäätös hyväksytään, lainaa 6000 euroa siirretään tilillesi pian. Mahdollisia syitä lainahakemuksen hylkäämiseen voi olla esimerkiksi toinen päällekkäinen laina tai maksuhäiriömerkinnät. Lainayrityksien rutiineihin kuuluu tarkastaa hakijan luottotiedot aina ennen lainan käsittelyä pidemmälle.