Monetti tarjoaa pikavippejä juuri sinulle

                   

Pieneen ja kohtalaiseen rahan tarpeeseen ratkaisujaan tarjoaa Monetti. Monetti on firma, joka myöntää Suomalaisille ns. pikavippejä eli pikalainoja. Monetilla on toimintaa myös muissa pohjoismaissa sekä virossa. Pikavipeille luonteen omaista on lyhyt tai lyhyehkö laina-aika, joka Monetin tapauksessa on 14 vuorokautta tai 30 vuorokautta.

  Lainanantaja Lainasumma Korko Arviot
 
aasa

100 - 2000 € 25 - 249 € starstarstarstarstar
nopsalaina 500 - 6000 € 54 - 590 € starstarstarstarstar

everyday 50 - 1 000 € 7 - 150 € starstarstarstarstar

SAV-Rahoitus

1 000 - 6 000 € 5 % starstarstarstar

Pikalainat, kuten Monetin tarjoamat vipit eivät vaadi minkäänlaista kiinteää omaisuutta takuuksi, eikä sellaista hyväksytäkään yleensä. Laina ei myöskään vaadi ketään toista ihmistä takaamaan lainaa eli näin ollen Monetin lainat ovat niin sanottuja vakuudettomia lainoja. Seuraava ominainen seikka pikavipeille on niiden suuruus, yleensä pikavippi on maksimissaan muutamia satoja euroja. Monetin tarjonnasta löytyy 100, 200, 300 ja 400 euron laina vaihtoehdot. Noista lainavaihtoehdoista ensikertalaiselle Monetti tarjoaa vain kaksi pienintä eli 100 euron ja 200 euron ratkaisut. Ehtoja pikavipin saamiselle on yleensä, joku tietty ikäraja, joka on kuitenkin yli 18 vuotta ja Monetilla se on 21 vuotta. Muuta on Suomessa vakituinen asuminen tai Suomen kansalaisuus, henkilökohtainen pankkitili totta kai, puhelinnumero omalla nimellä ja/tai sähköposti.

                   

Monetti vaatii myös omat pankkitunnukset lainan saamiselle. Lähes poikkeuksetta, tai voidaan sanoa ei koskaan, tai mistään tule pikavippiä saamaan, jos luottotiedot eivät ole kunnossa. Näin on asian laita myös Monetin kanssa asioidessa. Pikavipin hakemiseen yleisimmät keinot ovat nettihakemus ja tekstiviestillä hakeminen. Monetilla on nämä molemmat käytössä, joista ensikertalaisen vaihtoehto on nettihaku. Tämä siksi, että netistä hakiessa hakija tunnistautuu pankkitunnuksillaan palveluun ja saa käyttöönsä PIN-koodi. Tämän koodin avulla vois seuraavilla kerroilla sitten hakea tekstivietillä lainoja. Todelliset vuosikorot tämän tyyppisissä pikavipeissä ovat yleensä todella huikeita muutamista sadoista useampiin satoihin prosentteihin ja eivät muutama tuhatta prosenttia korkona ole mikään tavaton näky. Monetti on siis suhteellisen halpa tällä mittarilla sillä 400 euron lainassa korko on n. 240 prosentti ja satasen lainassa se on hieman alle 300 prosentti. Nämä ovat siis korot kuukauden Monetti lainalle. kahden viikon lainan korot pyörivät noin 450 prosentin kieppeillä eli ei sekään kauhean huikea ole. Rahassa tämä tarkoitta kummallekin maksuaikavaihtoehdolle, Monetilla, noin 20 euron kuluja satasen lainassa ja noin 70 euron kuluja 400 euron lainassa. Muille lainoille kulut ovat jotain tuolta väliltä. Monetilla on toimivat nettisivut, joihin kannattaa tutustua ensi hätään. Tarkemmissa kysymyksissä kannattaa kääntyä asiakaspalvelun puoleen puhelimitse tai sähköpostilla. Monetin asiakaspalvelu palvelee maanantaista perjantaihin 9-16 välisen aikana. Laskutus asioissa on eri asiakaspalvelu hieman erilaisilla aukiolo ajoilla. Rahat myönnetään kätesi lainan saatua muutamassa minuutissa Monetilla, kuten melkein kaikissa muissakin palveluissa. Tämä on voimassa tietenkin vain Monetin lainapalvelun aukiolo aikoina, joka on päivittäin kello 9-19 välisenä aikana. Monetti lainaa ottaessa on tietenkin käytettävä tervettä harkintaa siinä, että tarvitseeko lainaa todella ja onko varaa maksaa se takaisin. Monetti lainalla, kuten muillakin lainoilla ja veloilla on paha tapa aiheuttaa ongelmia, jos ne erääntyvät ja jäävät maksamattomiksi. Aikaisemmin tekstissä mainittu termi vakuudeton laina ei todellakaan tarkoita sitä, ettei lainaa ole maksettava takaisin. Pikavipit ovat erittäin vaarallisia siinä mielessä, että ne aiheuttavat nopeasti ylimääräisiä kustannuksia ja haittoja jäädessään maksamattomiksi. Ensin ongelmat ovat muistutuslaskut, jotka sinällään eivät ole kovinkaan suuria vielä. Sitten perintätoimisto hoitaa asiaa ja kulut pompsahtavat. Viimeinen vaihe on oikeus ja ulosotto ja pahimpana luottotietojen menetys vuosiksi eteenpäin. Luottotiedot korvaantuvat tietenkin aikanaan, mutta uusia virheitä ei saa ottaa ja vuosikausia siinä tosiaankin menee.