OK Money Lainalla rahaa sitä tarvitseville

                   

Kaikenlaiseen raha ongelmaan ratkaisuna OK Money

  Ok Money - Lue lisää

OK Money tarjoaa asiakkailleen pikavippejä, jotka ovat suuruudeltaan 50–1000 euroa. Laina-aika vaikuttaa kuinka isoa lainaa voi hakea OK Moneyltä. 50–200 euron lainoja saa 14 vuorokauden maksuajalla ja 30 vuorokauden maksuajalla saa 50–400 euron lainoja. 500–1000 euron OK Money lainat ovat 90 vuorokauden maksuajalla ja ne maksetaan takaisin kolmessa erässä. OK Money voi myöntää lainan henkilölle, joka on vähintään 18 vuotta vanha, asuu vakituisesti Suomessa, luottotiedot ovat ehdottomasti kunnossa ja tunnistautuu OK Moneyn hyväksymällä tavalla.

OK Moneytä voit hakea Lainahakemus voidaan sen jälkeen kun OK Money on todentanut luotonhakijan henkilöllisyyden verkkopalvelussaan. Jos OK Money on jo aiemmin todentanut luotonhakijan henkilöllisyyden edellä mainitulla tavalla, voi luotonantaja todentaa hakijan henkilöllisyyden myös hakijalle luodun henkilökohtaisen PIN-koodin avulla. PIN-koodin avulla hakija voi tehdä lainahakemuksen OK Money hyväksymällä tavalla joko tekstiviestillä, puhelimitse tai Internet-sivuilta. OK Money voidaan hakea vain omalle henkilökohtaiselle tililleen. OK Moneyllä on oikeus tarkastaa asiakkaan luottotiedot luottotietorekisteristä tai muista tavanomaisista rekistereistä. Asiakkaan henkilötiedot ja puhelinnumero tarkistetaan vastaavista rekistereistä. Hakiessaan lainaa asiakas antaa luvan OK Moneylle näihin toimiin. Palvelu on avoinna OK Moneyn Internet-sivuilla ilmoitettuina aukioloaikoina. Rahaliikenne on mahdollista vain aukioloaikoina. Jos laina haetaan ja se myönnetään kello 23:n ja 7:n välisenä aikana, siirretään hakijan tilille vasta kello 7:n jälkeen. OK Money ilmoittaa luottopäätöksestä asiakkaalle tekstiviestillä, Internetissä tai puhelimessa riippuen asiakkaan valitsemasta asiointitavasta.

                   

OK Money voi harkintansa mukaan ilman erityistä syytä peruuttaa myönteisen luottopäätöksen peruuttamalla varojen siirron luotonhakijan tilille, jolloin lainasopimusta ei synny. Lainojen kustannukset sisältävät, korko-, käsittely- ja toimituskulut. OK Money lainasta maksettava korko on 28,60 % laskettuna lainan jäljellä olevalle määrälle normaalin maksuohjelman mukaan. Korko sisältyy ilmoitettuihin luottokustannuksiin. Valitse lainasumma ja laina-aika. Haku ohjeet netissä hakemiselle ovat. Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai puhelinnumerolla ja PIN-koodilla ja siirry seuraavaan vaiheeseen. Lisää OK Money lainan hakemukseen tarvittavat tiedot ja siirry seuraavaan vaiheeseen. Hyväksy lainaehdot ja lähetä hakemus. Saat lainapäätöksen mahdollisesti myönnetystä OK Money lainasta näytölle heti. Mikäli OK Money lainahakemus hyväksytään, lainasumma siirtyy tilillesi välittömästi aukioloaikoina ma-su klo 7-23. Saat tekstiviestillä vahvistuksen, kun rahat on siirretty tilillesi. Tekstiviestillä OK Money laina haetaan seuraavasti: Voit hakea lainaa tekstiviestillä, kun olet tunnistautunut pankkitunnuksilla ja luonnut itsellesi PIN-koodin. Lähetä tekstiviesti OK LAINA-AIKA SUMMA PIN numeroon 16450 (1,90€/viesti). Laina-aika on aina 14–30 vuorokautta. Tekstiviestillä voi hakea vain 50–400 euron OK Money lainoja. Suuremmat 500–1000 euron lainat haetaan Internetistä. Saat OK Money luottopäätöksen tekstiviestillä hetken kuluttua puhelimeesi. Saatuasi myönteisen luottopäätöksen voit tutustua sähköpostiisi lähetettyihin lainaasi koskeviin ehtoihin. Sinulla on kuusi tuntia aikaa tutustua ehtoihin. Mikäli hyväksyt ehdot ja haluat, että varat siirretään tilillesi, vastaa saamaasi tekstiviestiin ohjeiden mukaan. Luottosumma siirtyy tilillesi välittömästi aukioloaikoinamme ma-su klo 7-23. Ennen OK Money lainan hakemista kannattaa ja pitääkin tutustua lainaehtoihin. Lainaehdot nimittäin oletetaan tiedettäväksi sen jälkeen, kun olet ne tuossa hakuprosessissa hyväksynyt. Ehdot löytyvät OK Moneyn sivuilta netistä. Myös harkintaa on käytettävä ennen OK Money lainan hakemista, sillä se voi aiheuttaa yllättäviäkin ongelmia, jos laina aiheuttaa vaikkapa maksamattomana ongelmia. Mahdollisia ongelmia ovat ensi ylimääräiset myöhästymiskorot, perintätoimiston laskut ja viimeisenä oikeus ja luottotietojen menetys. Myös Ulosotto voi vierailla, jos oikeuden jälkeen ole rahaa maksaa kuluja.v