Kun tarvitset satasen lainaa, ratkaisu on Öö-laina

                   

Jos olet satasta vailla ja laskut olisi maksettava, ota 21 vuorokauden laina-ajalla Öö-laina

Öö-laina on 100 euron suuruinen niin kutsuttu satasen laina. Öö-lainan myöntäjän kotipaikka on tampereella ja myöntäjänä toimii firma nimeltä Öö-evolving office oy. Öö-lainan ottaessasi kuluja lainalle tulee 21 vuorokauden takasin maksuajan aikana 22,5€. Eli Takaisin maksettaessa öö-lainaa sinulla on oltava maksukykyä tuon 122,5 euron suuruudelta. Öö-lainan kulut ovat kohtuullisen pienet verrattuna vaikkapa joihinkin muihin pikavippi tai -laina palveluihin. Todellinne vuosikorko Öö-lainalla on kuitenkin muutaman sadan prosentin luokkaa. Vaatimukset öö-lainan ssaamiselle on 24 vuoden ikä.

  Lainanantaja Lainasumma Korko Arviot
 
aasa

100 - 2000 € 25 - 249 € starstarstarstarstar
nopsalaina 500 - 6000 € 54 - 590 € starstarstarstarstar

everyday 50 - 1 000 € 7 - 150 € starstarstarstarstar

SAV-Rahoitus

1 000 - 6 000 € 5 % starstarstarstar

Ikään poikkeuksena on se, että jos on ottanut aiemmin lainaa ja maksanut ne eräpäivään mennessä moitteettomasti ja täyttää muut ehdot, on öö-laina avoinna myös 18-23 vuotiaille. Muut vaatimukset öö-lainan saamiselle ovat julkinen matkapuhelin liittymä tunnistautumista varten, Suomen kansalaisuus ja osoite Suomessa. Viimeisenä vaatimuuksena öö-lainaa varten on, kuten lähes kaikissa muissakin pikavipessä, kunnossa olevat luottotiedot. Öö-lainaa ja muitakin lainoja ja vippejä varten on erittäin tärkeää pitää luottotiedot kunnossa ja parhaiten tämä käy sillä että maksaa lainansa ajoissa ja mukisematta. Toinen auttava seikka on, jos esim. öö-laina olisi jäämässä maksamattomaksi, ottaa lainan myötäjään yhteyttä ja kertoo tilanteen.

                   

Tällä voi pelastaa luottotietonsa, vaikka lainan kyllä joutuu maksamaan. Varsinainen ehto öö-lainan saamiselle tämä ei ole, mutta öö-laina hyväksyy pankki yhteydeksi Aktian, Handelsbankenin, Nordéan, Osuuspankkin, paikallisosuuspankien, Sampon, säästöpankien ja Ålandsbankenin tilit. Eli öö-lainan saamiseksi on omistettava tili jostain edellä luetelluista pankeista. Öö-lainaa hakiessasi on sinun otettava se huomioon, että öö-laina myöntää lainojaan vain auki olo aikoinaan, jotka ovat normaali pikavippi firman aukioloaikoja lyhyemmät. Öö-lainan myöntämis ajat ovat arkisin 10-16.30. öö-lainan hakeminen onnistuu kätevästi tekstiviestin välityksellä. Lainan hakuviestin hinta on 2€ ja jos saat hyväksytyn anomuksen, sen hyväksyminen viestillä kustantaa 0,5 euroa. Nämä maksut ovat huomioitu tuohon tekstissä aiempana olevaan kululaskelmaan, eli öö-lainan muut kulut ovat sitten 20 euroa. Öö-lainaa ottaessa on harkittava tarkasti tarvitseeko sitä oikeasti ja pystyykö sen maksamaan takaisin. Jos takaisin maksu tuottaa hankaluuksia öö-lainakin voi tulla hyvinkin kalliiksi.