Pikavippi – Pikavippi auttaa sinut ylös suosta

                   

Pikavippi Myöntää nimensä mukaisesti erisuuruisia pikavippejä

  Pikavippi - Lue lisää

Pikavippi on firma, joka myöntää niin kutsuttuja pikavippejä eli pikalainoja. Normaalisti tällaiset pikavipit ovat muutaman kympin tai muutaman sadan euron suuruisia, mutta on sellaisiakin joilta saa lainaa jopa tuhanteen euroon asti. Lainoissa, kuten Pikavipilläkin, on yleensä melko huikeat kulut ja todelliset vuosikorot saattavat kuulostaa päätä huimaavilta. Mutta sehän tällaisissa Pikavipin myöntämissä lainoissa ei ole ideakaan, lainat ovat tarkoitettu nimittäin akuuttiin hätään ja lyhyeksi ajaksi kerrallaan.

                   

Normaaleja Pikavippi laina-aikoja ovat viikko, kaksi ja kuukausi. Pikavippi maksetaan takaisin yleensä yhdessä erässä, mutta poikkeuksiakin on. Pikavipin saamisen ehdot ovat vähintään täysi-ikäisyys tai jotain korkeampaa, Suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa, oma puhelinnumero ja tietenkin tili omissa nimissä. Pikavippi ei myönnä lainaa luottotiedottomille, siitä yksinkertaisesta syystä, että se on ihan turha ja tarpeeton riski ottaa sellaisia henkilöitä asiakkaaksi, joilla on rahan kansaa ollut aiemminkin ongelmia. Tarkat ehdot on syytä tarkistaa Pikavipiltä ennen lainan hakemista ja toki ehtojen hyväksyminen ja samalla niiden lukeminen vaaditaan siinä vaiheessa, kun hyväksyt myönnetyn lainan. Toki ehtojen eksakti tunteminen on hyödyllistä kuluttajan kannalta, ettei putoa mihinkään sudenkuoppiin ja kuluttaja tietää oikeutensa, kun hän tietää ehdot. Pikavipin hakeminen onnistuu ihan vaivattomasti joko nettihakemuksella tai tekstiviestillä. Nettihakemuksessa yleensä tunnistautuminen tehdään pankkitunnuksilla ja tekstiviestihakemuksessa se tehdään puhelinnumeron avulla. Tästä syystä Pikavipin saaminen yleensä vaatii omalla nimellä olevan julkisen puhelinnumeron.

Pikavipin hakemukseen laitettavat tiedot ovat omat tiedot, kuten nimi, osoite, pankkiyhteydet yms. sekä lainan määrä ja laina-aika. Eli Pikavipin hakeminen ei todellakaan ole mitenkään hankalaa tai se ei vaadi kauheita ponnisteluja. Pikavipin tekstiviesti hakuun tarvitaan kaksi viestiä, toinen varsinaiseen hakemukseen ja toinen lainan hyväksymiseen. Nettihakemuksella säästää tämän toisen viestin. Pikavipin ottaminen on kuitenkin oltava hyvin harkittu teko. Se voi huolettomasti käytettynä johtaa yllättäviinkin ongelmiin ja voi vaikuttaa jopa koko loppuelämään. Ensinnäkin Pikavippiä ei kannata ottaa vain johonkin yhden päivän shoppailuun tai juhlintaan. Pikavippi on ratkaisu vain sellaisiin tilanteisiin, kun muuta vaihtoehtoa ei ole saada rahaa ja pakolliset laskut ovat maksamatta. Myös se pitää tietää, että kun Pikavipin takaisin maksun aika tulee, on lainaajalla tilillä tavaraa maksaa se laina takaisin. Toki Pikavippiin voi, jossain tapauksissa saada lisää maksuaikaa melko vaivattomastikin, mutta se ei ole mikään lopullinen ratkaisu. Ongelmat joita Pikavipistä maksamattomana voi syntyä ovat ensiksi muistutuslaskut, jotka nostavat laskun loppusummaa pienellä määrällä ja samalla myöhästymiskorko juoksee ja kovaa. Jos Pikavipin muistutuslaskut eivät tehoa, niin seuraava seuraamus on perintätoimiston puuttuminen asiaan. Sieltä tulee sitten jo huomattavasti isompaa laskua. Jos tämäkään ei tehoa, on viimeinen ratkaisu oikeus. Oikeudessa kulut napsahtaa totta kai huomattavan suurina lainan ottajalle ja jos siinä vaiheessa ei rahaa ole laskujen maksamiseen puuttuu ulosottomies asiaa. Tässä vaiheessa ei enää riitä se, että ulosottomies vie sinun tavarasi, vaan sinun luottotietosi menevät kutakuinkin käyttökelvottomiksi. Luottotiedot toki puhdistuvat vuosien kuluessa, mutta tämä vaatii sen, ettei uusia virheitä tule. Mutta Pikavippiä ei ole mahdollista saada näinä luottotiedottomana olo vuosina tosiaan ollenkaan. Ja se pahin skenaario on se, että ongelmia ei saa enää hallintaan vaan ongelmat kasaantuu ja velka pitenee ja luottotiedot eivät puhdistu koskaan. Tällaisten pikalainojen, kuten Pikavipin, aiheuttamat ongelmat ovat kohtuullisen yleisiä nykyään.