Pikavippi luottotiedottomalle

Joskus kiperässä tilanteessa meistä jokainen tarvitsee rahaa, ja mikäli tili sattuu olemaan tyhjillään, on otettava lainarahaa. Lainaaminen on yleensä helppoa, ja se onnistuu monellakin keinolla. Yksi yleisimmistä on pikavippi. Pikavippiä voit tunnetusti saada melkein kuka tahansa, mutta pikavippi luottotiedottomalle tuntuu olevan mahdoton tehtävä.

                   
  Lainanantaja Lainasumma Korko Arviot
 
aasa

100 - 2000 € 25 - 249 € starstarstarstarstar
nopsalaina 500 - 6000 € 54 - 590 € starstarstarstarstar

everyday 50 - 1 000 € 7 - 150 € starstarstarstarstar

SAV-Rahoitus

1 000 - 6 000 € 5 % starstarstarstar

Pikavipit ja kulutusluotot ovat nopeita takaajattomia ja vakuudettomia pienlainoja, jotka ovat mahdollista lunastaa tekstiviestillä ja internetissä täytettävällä hakemuksella. Pikavipit ovat tunnetusti erittäin nopeita saada tilille, yleensä vippipalvelun asiakaspalvelun paikalla ollessa noin 2 minuuttia, sen jälkeen kun lainahakemus on joko hyväksytty tai hylätty. Pikavippien korot ja maksuajat ovat verrattain korkeat, ikään kuin kolikon kääntöpuolena pikavippien ja kulutusluottojen nopeudelle. Pikavipit ovat käytännössä noin 50-500 euron lainoja, kun taas edellä mainittu kulutusluotto kattaa noin 1000 - 20 000 euron pikalainat.

Monilla keskustelupalstoilla on liikkunut huhuja ja tarinoita yrityksistä jotka myöntävät pikavippiä luottotiedottomalle. Yleensä nämä huhut eivät pidä paikkaansa. Pikavippi luottotiedottomalle on aina riski pikavippiä myöntävälle yritykselle. Luottotietojen menetys on ikään kuin viesti, että raha- asiat eivät ole menneet aina niin kuin pitäisi, jotkut ovat jopa täysin piittaamattomia laskujen maksusta, eikä siinä auta enää perintätoimistotkaan, koska laskuja on karhuttavana liian paljon.

Ei kuitenkaan kannata vaipua epätoivoon, vaikka haetkin pikavippiä ilman luottotietoja, on silti muutamia yrittämisen arvoisia oljenkorsia. Voit aina kysyä pikavippiä myöntävistä yrityksistä, josko he tekisivätkin poikkeuksen ja myöntäisivät sinulle pikavippiä. Usein tosin, jos sellainen yritys löytyy, korot ovat äärimmäisen kovat, jotta yrityksen ottama riski kompensoituisi. Toisaalta, nykyään kun pikavippiä myöntäviä yrityksiä syntyy valtavalla vauhdilla, ei kaikille välttämättä riitä asiakkaaksi vain ns. hyviä asiakkaita, vaan joidenkin täytyy ottaa palveltavaksi myös luottotiedottomia, vaikka se onkin kieltämättä selkeä riski yritykselle.

Pikavippi luottotiedottomalle saattaa olla kalliimpi kuin pikavippi luottotiedolliselle, joten olisi ehkä hyvä tietää hieman, kuinka suuret korot normaaleissa, luottotiedot säilyttäneille käyttäjille pikavipeissä on. Käytännössä pikavippien vuosikorot ovat noin 500-3200% eli esimerkiksi 30 päivän vipille noin 40-300% riippuen lainapaikasta ja lainan määrästä. Mikäli käytät pikaluottopalveluita, niissä korot ovat suhteessa hieman edullisemmat, kuten myös isoissa 1000- 20 000 euron kulutusluotoissa n edullisemmat korkoprosentit kuin pikavipeissä. Maksuajat ovat yleensä pikavipeillä 7-90 päivää, mutta yleisin ja suosituin on 30 päivan takaisinmaksuaika. Mitä lyhyempi maksuaika, sitä suuremmat korot. Kulutusluotoissa maksuajat ovat hieman isommat, noin 30 päivästä pariin vuoteen, riippuen lainasummasta.

Mitä ovat luottotiedot?
Luottotiedot ovat jokaisen henkilökohtainen raha-asioiden historia, josta yritykset voivat tarkastaa, onko henkilöllä tai yrityksellä maksuhäiriömerkintöjä. Luottotietorekisteriä ylläpitä suomessa ainakin Suomen Asiakastieto Oy, jolta useimmat pikavippiä myöntävät yritykset tarkastavat luottotiedot ennen lainan myöntämistä. Tästä syystä pikavippi luottotiedottomalle on melko mahdoton. Myös huijaaminen pikavipin haussa ei onnistu, koska he eivät vie lainaa käsittelyyn ennen luottotietojen tarkastusta.

Pikavippi luottotiedottomalle siis saattaa olla melko vaikea tehtävä. Ainakin halutessasi pikavipin ilman luottotietoja, sinun on tehtävä valtava määrä enemmän työtä, kuin hakiessa pikavippiä puhtaalla maksuhäiriömerkintärekisterillä.