Reissuluotto takaa sinulle rahaa vaikka reissuun

                   

Tarvittaessa vaikka 700€ tilillesi hetkessä reissuluoton avulla. Reissuluotto on yksi Suomen vanhimpia yrityksiä pikavippi alalla. Reissuluotto myöntää luottojaan kohtuu pitkillä aukiolo aikoina, jotka ovat ma-pe 9-21 ja la-su 11-19. Reissuluotto myöntää lainoja aina 700 euroon asti, kuitenkin portaittain nousten.

  Lainanantaja Lainasumma Korko Arviot
 
aasa

100 - 2000 € 25 - 249 € starstarstarstarstar
nopsalaina 500 - 6000 € 54 - 590 € starstarstarstarstar

everyday 50 - 1 000 € 7 - 150 € starstarstarstarstar

SAV-Rahoitus

1 000 - 6 000 € 5 % starstarstarstar

Eli reissuluotolta et ensimmäisellä lainaus kerrralla saa tuota 700 euroa vaan sinun on otettava edellisen portaan laina ensin ja hoidettava se kunnolla. Reissuluoton portaat ovat: ensimmäinen laina max. 250€, toinen 300€, kolmas 400-500€ ja neljäs 600-500€. Reissuluotoissa on melko maltilliset kulut esim.250 euron lainalle kulut ovat 62,5€ ja todellinen vuosikorko 300 prosentin luokkaa. Kaikkissa reissuluotoissa on takaisin maksuaikana 30 päivää. Minimi ehtoina reissuluoton saamiselle ovat 20 vuotta ikää, Suomen kansalaisuus sekä sinulla ei saa olla maksuhäiriöitä. Tosin yli 500 euron pikavippeihin reissuluotto vaatii ikää yli 25 vuotta.

                   

Myös oman puhelin liittymän reissuluotto vaatii. Tarkemmat reissuluoton ehdot löytyvät reissuluoton sivustolta. Jos olet ottanut reissuluoton ja et sitä pysty takaisin maksamaan, pystyy reissuluoton eräpäivää siirtämään yhden kerran ja se on tehtävä viimeistään lainan alkuperäisenä eräpäivänä. Tämä järjestyly tosin maksaa lainan uudelleenjärjestämiskulujen verran, mutta on sekin halvempaa kuin joutua tekemisiin ulosottoviranomaisten kanssa ja menettää luottotietonsa. Jos reissuluotto jää maksamatta, alkaa viivästyskorko juoksemaan ja maksumuistukset jotka postiin kolahtaa kustantaa 5€ kappale. Viimeisinä keinoin ovat aiemmin mainitut ulosotto ja luottotietojen menetys. Tämä tyyppiset pikavipit, joita reissuluottokin on, on aina tavalla tai toisella maksettava. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. Laina haku tapahtuu nettihakemuksella tai tekstivietillä. Reissuluotto vaatii erityisen PIN-koodin luomista, joka onnistuu tunnistautumalla palveluun nettipankki tunnuksilla. Reissuluoton tarkempiin hakuohjeisiin kannattaa tutustua netissä ennen hakemista. Reissuluottoa hakiessa kannattaa muistaa, että luottoa voidaan olla myöntämättä ilman erityisemmän syyn ilmoittamista lainanmyöntäjän harkinnan mukaan. Reissuluotto myöntää lainojaan vain yksityishenkilöillle ja yksityishenkilölläkin voi olla vain yksi laina kerrallaa. Seuraavan reissuluoton voi hakea heti kun edellinen on hoidettu kunnialla. Reissuluotolta saa rahat suurimpiin pankkeihin lähes reaaliajassa. Tällaisia ovat esim. Nordea, Sampo, Handelsbanken ja Osuuspankit.