Risicum – Turvallisesti lainaa Risicumilta

                   

Risicumilta saat itsellesi sopivan pikavipin tai kulutusluoton

  Risicum - Lue lisää

Risicum on laadukas ja turvallinen paikka hankkia pikalainaa, tästä takeena on risicumille myönnetty avainlippu. Myös Risicumin luotettavuutta on kehuttu muun muassa Suomen taloustutkimuksessa vuonna 2009. Risicum myöntää pikavippiä suurusluokaltaan 50 eurosta aina 1000 euroon ja kulutusluottoa 1000:sta 4000 euroon. Risicum lainan voit hakea netistä, tekstiviestillä tai vaikkapa puhelin soitolla. Netissä ja tekstiviestillä hakemiseen tarvitset PIN-tunnuksen, joka Risicum lainaa hakiessa onnistuu saada tunnistautumalla palveluun, joko pankki tunnuksilla tai puhelinnumerolla. Soittamalla risicumille saat lainapäätöksen puhelun aikana ja tässä vaihtoehdossa et tarvitse tuota PIN-tunnusta.

Soittamalla lainan haussa on haittapuolena että lainasopimus pitää itse allekirjoittaa ja sopimus liikkuu postin kautta, eli muutaman päivän kestää. Tunnistautuminen Risicumilta lainaa puhelimella hakiessa tapahtuu postille, kun haet kirjattuna kirjeenä lähetetyn lainasopimuksen. Kun lainasopimus saavuttaa Risicumin rahat napsahtavat tilillesi välittömästi ma-su kello 7-23. Tekstiviestillä ja netissä täytetyllä hakemuksella laina rahat saat muutamassa minuutissa, jos teet hakemuksen tuolloin Risicumin aukiolo aikana. Ennen lainan hakua Risicumilta kannattaa tutustua lainaehtoihin. Ehdot löytyvät kokonaisuudessaan esimerkiksi Risicumin netti sivuilta. Jos kuitenkin olet ala-ikäinen kannattaa Risicum lainasta haavailu suosiolla. Myös 18 vuotiaana ei kaikki laina vaihtoehdot ole suoraan avoinna, vaan esim. 1000 euron lainan ottajalta Risicum vaatii 23 vuoden ikää. Kulutusluottoihin Risicumilla on vielä kovemmat vaatimukset, myös iän suhteen minimi ikä kulutus luottoon on 25 vuotta. Jotkut laina ratkaisut Risicumilla voi vaatia myös sen, että on ennenkin ottanut vippiä Risicumilta.

                   

Mutta kaikkien ehtojen täyttyessä, Risicum tarjoaa kattavan valikoiman erillaisia pikavippi ja kulutusluotto ratkaisuja, joista jokainen varmasti löytää itselleen ja omaan elämän tilanteeseen sopivimman ratkaisun. Lainan ottoa on kuitenkin syytä harkita, eikä suinpäin ottaa maksimi lainaa vaikkei todellista tarvetta olekkaan. Risicumilta voit pikavippiin valita laina-ajaksi joka 14, 30 tai jopa 90 vuorokautta. Kulutusluottoja Risicum tarjoaa 1-4 vuoden laina-ajalla. Kaikki lainat ja luotot Risicumlla ovat vakuudettomia ja mihinkään vaihtoehtoon et myöskään tarvitse minkäänlaisia takaajia. Jos lainan maksu ei onnistukkaan, Risicumilla voi siirtää kerran eräpäivää viikolla kätevästi vain yhdellä tekstiviestillä.