Satasenlaina helpottaa kiristynyttä rahatilannetta

                   

Jos tarvitset 100 euron lainaa Satasenlaina on ratkaisu ongelmiisi. Satasenlaina on Tammi Rahoitus Oy:n markkinointinimi, joka myöntää 100€ suuruisia pikalainoja. Ehdot lainan saamiseksi satasenlainasta ovat täysi-ikäisyys ja satasenlainaa varten sinulla tulee olla luottotiedot kunnossa.

  Lainanantaja Lainasumma Korko Arviot
 
aasa

100 - 2000 € 25 - 249 € starstarstarstarstar
nopsalaina 500 - 6000 € 54 - 590 € starstarstarstarstar

everyday 50 - 1 000 € 7 - 150 € starstarstarstarstar

SAV-Rahoitus

1 000 - 6 000 € 5 % starstarstarstar

Satasenlaina tarkistaa luottotietosi luottorekisteristä ja häiriöt tai epäselvyydet niissä voivat olla syy jättää laina myöntämättä ilman että syytä tähän edes ilmoitetaan. Tunnistautumista varten sinulla tulee olla julkinen matkapuhelinliittymä tai satasenlainaa varten sinut on kyettävä tunnistamaan jollain toisella tavalla. Sinun on myös oltava satasenlainan ehtojen mukaan Suomen kansalainen sekä sinun tulee omata säännölliset tulot, jotta osoitat olevan henkilö, joka kykenee maksamaan satasenlainan takaisin. Kerrallaan satasenlainasta voi hakea vain yhtä lainaa. Viimeinen ehto satasenlainan myöntämiseksi on oma tilinumero. Takaisinmaksuajan saat satasenlainassa päättää itse aina yli kuukaudeksi asti.

                   

Satasenlaina toimii suomalaisilla puhelinliittymillä ja rahat sieltä saa jokaiselle suomalaiselle pankkitilille. Tosin satasenlaina toimii parhaiten Nordean, Osuuspankkien, Sammon ja Säästöpankkien asiakkaille. Muissa pankeissa satasenlainan rahojen siirtäminen saattaa viedä hieman pidemmän ajan. Satasenlaina palvelu on kattavasti auki aina aamu kuudesta ilta yhdeksään asti. Lainan voit satasenlainasta hankkia verkkohakemuksella aukioloaikoina. Satasenlainan hakemukseen täytetään henkilökohtaisia tietoja, tilinumero sekä haluamasi takasinmaksu aikaväliltä 7-33 päivää. Satasenlainan kulut muodostuvat hakemuksen vahvistamisesta puhelimella, 2,47/kpl, luoton korosta 26,07% sekä vipin toimituskuluista. Satasenlainan toimituskulut ovat laina-ajalla 7-17 päivää 21 euroa ja 18-33 päivän laina-ajalla toimituskulut ovat 39 euroa. Satasenlaina ei veloita nettihakemuksen käsittelystä. Mahdollisilla lisämaksuilla Satasenlainassa on mahdollista järjestellä luoton takaisinmaksun eräpäivää 4 euron hintaan ennen eräpäivää ja 10 euron hintaan eräpäivän jälkeen. Muita lisäkustannuksia voi Satasenlainasta tulla esim. maksumuistutuksen lähettämisestä (5€) tai satasenlainan käsitellessä muun kuin netin kautta jätetyn hakemuksen (10€). Satasenlainan todellinen vuosikorko on useita satoja prosentteja riippuen laina-ajasta. Hakemukset käsitellään satasenlainassa suurinpiirtein 15 minuutissa aukioloaikoina. Takaraja lainan käsittelylle on aukioloaikana jätetylle ilmoitukselle sama vuorokausi. Satasenlaina maksaa myöntämänsä luoton asiakkaan tilille ilman erillistä ilmoitusta sekä lähettää maksusta tiedon postin tai sähköisten reittien välityksellä.

                   

Satasenlainan asiakaspalvelu palvelee arkisin välillä 10-16 puhelinnumerossa 09-7510 7530. Voit ottaa yhteyttä satasenlainaan myös sähköpostilla. Halutessasi löytyy myös postiosoite satasenlainan internet-sivustolta. Satasenlainan automaattisesta tukipalvelusta saat tietoja esim. hakemuksesi käsittelystä ajantasaiseti ja voit halutessasi siirtää satasenlainan eräpäivää tai peruuttaa lähetetty hakemus. Satasenlainan tukipalveluun soittamisen hinta on 2,47 euroa + paikallisverkkomaksu. Satasenlainan takaisinmaksu hoituu osoitteeseesi lähetettävällä laskulla tai jos olet kadottanu satasenlainan laskun löytyvät tarvittavat tiedot satasenlainan nettisivuilta. Maksuviitteenä satasenlainan takaisinmaksussa toimii viestinä henkilötunnuksesi tai vaihtoehtoisesti satasenlainan vahvistustunnus viitteenä. Nämä kannattaa katsoa huolella sillä ilman oikeaa viestiä tai viitettä maksuasi ei voida kohdistaa sinuun ja satasenlaina on edelleen maksamatta. Oikean summan satasenlainan maksuun on mahdollista saada automaattisesta tukipalvelusta. Jos käy niin ettet pysty maksamaan satasenlainaasi takaisin ajoissa ja tiedät siitä, kannattaa asiasta olla yhteyksissä satasenlainan yhtiöön. Ottamalla yhteyttä säästyt satasenlainan perintäkuluilta. Jos satasenlaina on maksamatta siitä menee eräpäivän jälkeen yliaikakorkoa. Lisäksi satasenlainan lähettäessä maksumuistutuksen, nousevat kustannukset . Maksamattomuuden jatkuessa satasenlaina voidaan laittaa perittäväksi, joka aiheuttaa turhia kuluja ja johtaa satasenlaina asiakastilin sulkemiseen.

Tämän jälkeen asioidessasi satasenlainan kanssa joudut maksamaan myös asiakastilin uudelleen avaamisesta ja tämä maksu on maksettava ennen kuin haet uutta lainaa satasenlainasta. Ääritapauksissa satasenlaina voi ilmoittaa maksuhäiriöstä luottorekisteriin ja voit menettää luottotietosi.