Yksityislaina – Vertaa yksityislainoja internetissä!

                   

Yksityislaina sivustolla voit vertailla eri lainojen kustannuksia ja valita juuri sinulle sopivimman lainan. Yksityislaina365-palvelu on helppo ja nopea yksityishenkilöille suunnattu ilmaispalvelu. Vertaile ja valitse yksityislainasi vaivattomasti yksityislaina365.fi –osoitteessa ja säästät selvää rahaa.


  Lainanantaja Lainasumma Korko Arviot
 
aasa

100 - 2000 € 25 - 249 € starstarstarstarstar
nopsalaina 500 - 6000 € 54 - 590 € starstarstarstarstar

everyday 50 - 1 000 € 7 - 150 € starstarstarstarstar

ostosraha 400 - 2500 € 19 % starstarstarstar

SAV-Rahoitus

1 000 - 6 000 € 5 % starstarstarstarpikavippi

100 - 1000 € 20 - 70 € starstarstarstarstar
Etua 1 000 - 20 000 € 6 % starstarstarstarstar

joustolaina 1 000 - 4 000 € 99 - 379 € starstarstarstarstar

Halens 100 - 25 000 € 5 - 163 € starstarstarstarstar

suomivippi 50 - 1000 € 17 - 250 € starstarstarstarstar

Laina.com 100 - 1 000 € 12 - 301 € starstarstarstarstar

aasa

500 - 3000 € 83 - 353 € starstarstarstarstar
aasa

50 - 1000 € 12 - 137 € starstarstarstarstar
Laina.fi 100 - 1 000 € 24 - 215 € starstarstarstarstar

Freedom 500 - 20 000 € 6 % starstarstarstar

Ok money 50 - 1 000 € 12 - 430 € starstarstarstar

ferratum 100 - 1 000 € 25 - 300 € starstarstar

Risicum 1 000 - 4 000 € 3.45 % starstarstar


Nopea rahantarve voi yllättää, jolloin äkilliselle lainalle on tarvetta. Yksityislaina auttaa sinua rahoittamaan yllättävät menot helposti ja nopeasti. Yllättäviä menoja voivat olla esim. uusien kodinkoneiden, huonekalujen tai muiden kulutushyödykkeiden hankkiminen. Joskus myös yllättäen tarjoutunut lomamatka luo äkillisen tarpeen rahalle. Tähän nopea ja helppo maksuvaihtoehto on yksityislaina.

                   

Yksityislaina on laina, joka ei vaadi lainanottajalta vakuutta vaan riittää että lainan hakijalla on esim. tietyn suuruiset kuukausiansiot. Tekstiviestilaina, pienlaina, pikalaina ja pikavippi luokitellaan myös yksityislainaksi, mutta lainasummaltaan ne ovat tavallisesti vain muutaman sadan euron luokkaa. Tavallisesti yksityislainan suuruus vaihtelee 1000 – 20 000 euron välillä. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee muutamasta viikosta kymmeniin vuosiin, riippuen lainan osapuolten sopimasta ajanjaksosta. Yleensä yksityislainan laina-aika on muutamia vuosia. Yksityislainasta ja muista suuremmista lainoista maksetaan kerran kuukaudessa ennalta sovittu korkokustannus, kun taas pienempien lainojen kertakustannus voi lainaan nähden olla hyvinkin suuri.

Yksityislainan tarjoava yritys tarkastaa lainanhakijan luottotiedot. Mikäli luottotiedoissa on häiriömerkintä, estää tämä usein lainan myöntämisen. Myös useat päällekkäiset lainat voivat estää lainan myöntämisen. Edellä mainituista huolimatta voidaan laina mahdollisesti myöntää, mikäli lainanhakijalla on antaa vakuudeksi esim. talo tai maksukykyinen henkilö takaa lainan.

Mitä on otettava huomioon lainaa ottaessa?

1. Mieti onko lainanotto välttämätöntä?

2. Onko lainanotto muodostunut tavaksi vai otatko lainaa ainoastaan harvoin?

3. Onko sinulla tuloja maksaa laina takaisin?

Yksityislaina sopii hyvin Sinulle, kun tarvitset extra-rahaa. Yksityislaina auttaa, kun tiedät että voit maksaa sen takaisin tulevaisuudessa ja sinun on välttämättä toteutettava juuri nyt jokin yllättävä hankinta. Tällainen tilanne voi johtua esim. avioerosta ja siitä seuranneesta elämänmuutoksesta, jolloin tilapäinen rahantarve kasvaa. Tällaisessa tilanteessa voi yksityislaina auttaa.

Sinun tulee aina olla tarkkana tulojesi ja menojesi suhteen. Mikäli olet jo aiemmin ottanut lainaa ja sinulla on maksuvaikeuksia takaisinmaksussa kannattaa ottaa yhteyttä suoraan maksunperijään ja pyrkiä neuvottelemaan takaisinmaksuaikataulusta. Lainan maksamatta jättäminen ei ole kummankaan osapuolen etu.

Yksityislainan hyöty on mm. luoton käyttö mihin tahansa sillä käyttötarkoitusta ei tarvitse perustella. Luotonotto on täysin mahdollista ilman vakuuksia, sillä lainanhakijalla ei tarvitse olla omaa pääomaa, koska laina on vakuudeton. Lainat ovat suunnattuja yksityishenkilöille. Takaisinmaksun voi suunnitella itselleen helpoimmaksi näkemällään tavalla ja ajanjaksolla. Lainantarjoajia on useita, joista mainittakoon tekstiviestilainat, rahoitusalan yritykset sekä pankit. Näistä yksityislaina-vaihtoehdoista suuremmat yksityislainat ovat huomattavasti edullisempia kuin tekstiviestilainat. Ykstyislainan summa vaihtelee tuhannesta kymmeniin tuhansiin euroihin. Lainanotto on vaivatonta, sillä asiakkaalta ei vaadita vakioasiakkuutta ja korko on kohtuullinen. Lainahakemus tapahtuu nettihakemuksella ja rahat tulevat tilille jopa samana päivänä.

Lainatessaan rahaa henkilö käyttää toisen varallisuutta omiin tarpeisiinsa. Olipa kyseessä sitten yksityislaina, opintolaina, autolaina tai asuntolaina, auttaa laina meitä rahoittamaan sen hetkisen tarpeemme. Laina toimii siten, että lainan ottaja maksaa lainastaan koron lainan antajalle. Koron suuruus vaihtelee ja suurimpina tekijöinä siihen ovat lainan suuruus, lainan pituus sekä keneltä lainaa otetaan. Tavallisesti yksityislainan vuosikorko liikkuu 9-35 %:n välissä, mutta suurempiakin korkoja saatetaan periä. Viimeisen vuosikymmenen aikana on kuluttajien yksityislaina-markkinat Suomessa kokeneet muodonmuutoksen. Tekstiviestilainat ja internet ovat tuoneet runsaasti uusia yrityksiä kilpailemaan lainamarkkinoista. Tämän seurauksena yksityishenkilöille on muodistunut laajempi valikoima eri lainoja. Tämä voi luoda tilanteen, jossa lainanottajan on vaikea valita itselleen sopiva laina. Yksityislainan vertailu yksityislaina365-sivustolla auttaa Sinua päätöksen teossa ja valitsemaan sopivan lainan.